רכיבים:

800 גרם עגבניות מרוסקות (שימורים או טרי)
1 בצל גדול,  קצוץ דק
1 כפית סוכר
מעט מלח
מעט פלפל
1 כפית כוסברה יבשה
1 כפית זעתר יבש
מעט שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:

1.  מחממים במחבת עמוקה את שמן הזית ומטגנים את הבצל, עד שהוא מזהיב.
2. מוסיפים את העגבניות והסוכר ולבשל עד שהעגבניות מתרככות. (חשוב לערבב בתדירות גבוהה שהרוטב לא יישרף).
3. מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב. מוודאים כי גודל הלהבה בינוני, מכסים חצי מחבת ומבשלים כעשר דקות, עד לצמצום הרוטב.

Share Button

תפריט נגישות