רכיבים:
2 ק”ג ענבים לבנים
1 ק”ג סוכר לבן
1 מקל קינמון
מיץ מלימון אחד
אופן ההכנה:
1. בסיר הבישור מניחים את הענבים ומפזרים מעל את הסוכר. מכניסים את הסיר למקרר למשך יממה.
2. מוציאים מהמקרר, מוסיפים את מקל הקינמון ומביאים לרתיחה (ללא מכסה הסיר).
3. מנמיכים הלהבה ומבשלים במשך כשעה וחצי (מידי פעם מערבבים).
4. כ – 20 דקות לפני תום הבישול, יוצקים את מיץ הלימון ומערבבים.
- גם בתום הבישול, הריבה מעט נוזלית. אל דאגה מאחר והיא מתקשה במקרר.