רכיבים:
1 קופסת גבינת מסקרפונה
1 מיכל שמנת להקצפה
1 חבילת תותים, שטופים ונקיים
3 כפות סוכר
.
אופן ההכנה:
.
1. במערבל מקציפים את השמנת עם גבינת המסקרפונה והסוכר במהירות בינונית, עד שמתקבל מרקם קרמי.
2. חותכים את התותים לקוביות גדולות.
3. בקעריות ההגשה מסדרים בתחתית את התותים ועליהם יוצקים קרם עד לגובה חצי. מעל לקרם מוסיפים עוד תותים ומעל עוד קרם ובסוף עוד תותים לקישוט.
2. חותכים את התותים לקוביות גדולות.
3. בקעריות ההגשה מסדרים בתחתית את התותים ועליהם יוצקים קרם עד לגובה חצי. מעל לקרם מוסיפים עוד תותים ומעל עוד קרם ובסוף עוד תותים לקישוט.