רכיבים:

1 חבילת מסקרפונה
½1 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס סוכר
2 חלמונים
1 כף ליקר אייריש קרים
7 גרם ג’לטין מושרה ב-35 מ”ל מים קרים

לקצפת:

½  מיכל שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
1 כף אינסטנט פודינג וניל

לעיטור:

קקאו כהה לפידור

אופן ההכנה:

הקרם:

1. מחברים למיקסר מטרפה.  מקציפים את גבינת המסקרפונה והסוכר במשך כשתי דקות במהירות בינונית כדי לפתוח את הגבינה.
2 .מוסיפים בהדרגה את השמנת המתוקה תוך כדי פעולת המיקסר ומקציפים עד לקבלת מרקם יציב.
3. מכניסים את הג’לטין למיקרו למשך דקה ולאחר מכן מוסיפים אותו למיקסר. מוסיפים את החלמונים והליקר ומקציפים כדקה נוספת.

הקצפת:

1. מקציפים את כל הרכיבים לקצפת יציבה.

הרכבת המנה:

1. מעבירים את הקרם לקעריות הגשה, מעל לקרם מעטרים בקצפת.  מקפיאים למינימום שעתיים.
לפני ההגשה, מפשירים את הקרם ומעטרים מעל בקקאו.

 

Share Button