רכיבים:

2 כפות שמן קנולה
1 בצל בינוני, קצוץ וקלוף
½1 כוסות אפונה יבשה
2 גזרים גדולים, קלופים ומגוררים
10 כוסות מים רותחים
3 כפות אבקת מרק עוף פרווה
פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1. בסיר הבישול מחממים את השמן ומטגנים את הבצל הקצוץ, עד להזהבה.
2. מוסיפים את האפונה ואת הגזר ומערבבים היטב. (במידה והאפונה קפואה, יש לערבב היטב עד להפשרה מלאה).
3. יוצקים את המים, מתבלים באבקת המרק ומבשלים במשך שעה על להבה נמוכה (מידי 3 דקות, יש לערבב).

אופן ההגשה:

יוצקים את המרק לצלוחית ההגשה. מעטרים בפטרוזיליה קצוצה ומוסיפים צנימים חתוכים.

Share Button