רכיבים:

3  תפוחי אדמה, מבושלים במים
1 בצל קטן, מקולף
קמח, לפי הצורך
מעט מלח
מעט פלפל שחור
1 שן שום, קלופה וקצוצה דק
1 כף שמיר, קצוץ דק
½ כפית כמון
שמן קנולה, לטיגון

אופן ההכנה:
1. מקלפים את תפוחי האדמה.  מכניסים היחד עם הבצל למעבד מזון.
2. מוסיפים את יתר הרכיבים ומעבדים.  (במידה והתערובת נוזלית מיד, מוסיפים עוד קצת קמח).
3. מחממים במחבת עמוקה שמן.
4. כשהשמן חם, יוצקים בעזרת כף מהתערובת ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
Share Button