רכיבים:
½ חבילת עלי רוגולה
1 רימון בשל, גרגירים מופרדים
3 אבוקדו, קלופים וחתוכים לפרוסות
רוטב ויניגרט (למתכון – לחץ כאן)
אופן ההכנה:
1. מעבירים לקערת ההגשה את הרכיבים, יוצקים מעל מהרוטב ומערבבים היטב.
רכיבים:
½ חבילת עלי רוגולה
1 רימון בשל, גרגירים מופרדים
3 אבוקדו, קלופים וחתוכים לפרוסות
רוטב ויניגרט (למתכון – לחץ כאן)
אופן ההכנה:
1. מעבירים לקערת ההגשה את הרכיבים, יוצקים מעל מהרוטב ומערבבים היטב.