רכיבים:

10 עגבניות שרי, חצויות
3 מלפפונים בינוניים,  חתוכים לטבעות דקות
2 פלפלים ירוקים בינוניים,חתוכים לרצועות דקות
½ חסה, חתוכה גס
1 בצל סגול בינוני,  פרוס לעיגולים דקיקים
120 גרם גבינת פטה כבשים, חתוכה לקוביות בגודל 2 ס”מ
½  כוס זיתי קלמטה שלמים,  מגולענים
2 כפות פטרוזיליה,  קצוצה גס
1 כפית אורגנו מיובש
¼ כוס שמן זית
2 כפות חומץ בן יין אדום
3 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. בקערת ההגשה מסדרים את החסה, העגבניות, המלפפונים, הבצל , הפלפלים.
2.  מתבלים ויוצקים את החומץ בן יין ואת שמן הזית. מערבבים היטב ומפזרים מעל את חתיכות הפטה.

Share Button