רכיבים:
10 עגבניות שרי, חצויות
3 מלפפונים בינוניים, חתוכים לטבעות דקות
2 פלפלים ירוקים בינוניים,חתוכים לרצועות דקות
½ חסה, חתוכה גס
1 בצל סגול בינוני, פרוס לעיגולים דקיקים
120 גרם גבינת פטה כבשים, חתוכה לקוביות בגודל 2 ס”מ
½ כוס זיתי קלמטה שלמים, מגולענים
2 כפות פטרוזיליה, קצוצה גס
1 כפית אורגנו מיובש
¼ כוס שמן זית
2 כפות חומץ בן יין אדום
3 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. בקערת ההגשה מסדרים את החסה, העגבניות, המלפפונים, הבצל , הפלפלים.
2. מתבלים ויוצקים את החומץ בן יין ואת שמן הזית. מערבבים היטב ומפזרים מעל את חתיכות הפטה.