רכיבים:

בצק לפיצה (לחץ כאן)
150 גר’ גבינה מלוחה
½ חציל גדול, שטוף ופרוס לחצאי עיגול
50 גרם זיתים שחורים, מגולענים
100 גרם גבינה צהובה, מגוררת
אורגנו
שמן לטיגון
שמן זית

אופן ההכנה:

1. בסיר מחממים שמן ומטגנים את החצילים, עד להשחמה. (חשוב לשים לב שלא יישרפו).
2. מוציאים מהסיר ומניחים על גבי נייר סופג ( לספיגה מקסימלית של עודפי השמן).
3. מרדדים את הבצק דק דק ומניחים בתבנית אפייה מעל נייר אפייה.
4. מפוררים מעל את הגבינה המלוחה והגבינה המגוררת. מפזרים את הזיתים.
5. מפזרים על הפיצה את פרוסות החצילים המטוגנות.
6. מכניסים את הפיצה לתנור בחום גבוה ואופים עד ששולי הבצק מתחילים להשחים.
7. בוזקים מעל מעט שמן זית ומגישים חם.

Share Button