פסטה בזיליקום ידועה בכינוייה פסטה ירוקה. את הצבע הירוק אפשר להשיג כמעט מכל ירק ירוק כמו פטרוזילה, בזיליקום, רוקאט, קאנאביס ועוד…

רכיבים:

225 גרם קמח
50 מ”ל מים
1 ביצה
60 גרם עלי בזיליקום טריים, קצוצים בבלנדר
פלפל גרוס

אופן ההכנה:

1. מוסיפים  את המרכיבים למג’ימיקס ומערבבים,  עד שנוצר בצק אחיד, ירוק וקשיח.
2. משטיחים את הבצק בעזרת מערוך לעובי של ½ ס”מ.  (אם יש לכם מכונת פסטה, מכניסים את הבצק ומשטחים בה).
3. מרתיחים מים ומבשלים לא יותר מדקה אחת.

 

 

 

 

 

 

Share Button