רכיבים:

3 גביעי גבינה לבנה 9%
6 חלמונים
3 כפות  קמח
מעט בצל ירוק דק או שמיר קצוץ
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1. בקערה בינונית מערבבים את הרכיבים (פרט לחלמונים), עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מקציפים את החלמונים, עד לקבלת קצף יציב.  את הקצף מקפלים לתערובת המוכנה.
3. יוצקים לתבנית עגולה 24 משומנת ומרופדת בפירורי לחם.
4. אופים בחום בינוני (180º)  במשך 35 דקות,  עד שהפשטידה תתפח ותזהיב.

** ניתן לבצע את הפעולות בתבניות למאפינס.

 

Share Button