רכיבים:

1 מנת אטריות נודלס (400 גרם)
100 גרם גבינה מלוחה, פרוסה
200 גרם גבינה צהובה מגוררת
מעט קטשופ או רסק עגבניות
מעט ירקות חתוכים (עגבנייה, זיתים, תירס ועוד –  לא חובה)
מלח, פלפל שחור
מעט אורגנו
מעט תימין
מעט זעתר

אופן הכנה: 

1. מכינים את הנודלס לפי הוראות היצרן.
2. בעזרת עט מרגרינה משמנים תבנית פיירקס.
3. בקערה בינונית מערבבים יחד את הגבינות.  מוסיפים את הקטשופ/רסק העגבניות,  מוסיפים את הירקות החתוכים (במידה ובחרתם להוסיף), מתבלים ומערבבים היטב, עד לקבלת תערובת אחידה.  מוסיפים לתערובת את הנודלס ומערבבים.
4. מחממים את תנור האפייה לחום גבוה מאוד (220º). בינתיים יוצקים את התערובת לתבנית הפיירקס ומכניסים לאפיה למשך כ – 15 דקות או עד שאטריות הנודלס יזהיבו

 

Share Button