רכיבים:

100 גרם בצק עלים
150 גרם גבינת צ’דר, מגוררת
40 גרם גבינה מלוחה
1 בקבוק שמנת קפה
5 ביצים
100 גרם פטריות, מבושלות
1 ראש בצל
קורט מלח
פלפל לבן
אגוז מוסקט,  מגורר
חופן פטרוזיליה, קצוצה

אופן ההכנה:

1. לשים את הבצק.
2. מסדרים את עלה הבצק בתבנית בינונית ואופים במשך 5 דקות.
3. מטגנים את הבצל ועד להזהבה ומפזרים על העלה (לאחר הוצאתו מהתנור).
4. מפזרים את גבינת הצ’דר, מרסקים בעזרת פומפיה גסה את הגבינה המלוחה ומעליה מפזרים את הפטריות.
5. טורפים את הביצים, מתבלים בכל התבלינים ובשמנת הקפה.
6. אופים בטמפרטורה בינונית במשך 30 דקות.

 

Share Button