רכיבים:

800 גרם רביולי בטטה
1 מיכל שמנת מתוקה
2 בטטות בינוניות, קלופות
1 בצל, קצוץ לקוביות קטנות
3 שיני שום, קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
2 כפות תימין טרי
קורט מלח
קורט פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הרביולי במים, לפי הוראות היצרן. בסיום, מסננים ושוטפים במים קרים.
2. במחבת בינונית מחממים מעט שמן זית ומטגנים את הבצל והשום, עד להזהבה.
3. חותכים את הבטטות לקוביות בגודל של 1 ס”מ ומוסיפים למחבת. מערבבים היטב.
4. ממליחים ומפלפלים ומטגנים במשך כ -5 דקות (עד שהבטטות מתרככות מעט).
5. מוסיפים את השמנת המתוקה, מערבבים היטב ומבשלים במשך כ – 10 דקות. (במידה והרוטב סמיך, ניתן להוסיף למחבת ¼ כוס חלב).
6. כדקה – שתי דקות לפני שהרוטב מוכן, מוסיפים את התימין הטרי ומערבבים היטב.
7. מסדרים בצלחת ההגשה את הרביולי ומעל יוצקים מהרוטב.

 

 

Share Button