רכיבים:

1 חבילת רביולי, מבושל לפי הוראות יצרן
500 גרם רוטב עגבניות
250 מ”ל (1 מיכל) שמנת
1 כף שמן זית
1 כף חמאה
30 גרם שום כתוש
¼ כפית מלח
קורט פלפל שחור גרוס
קורט אגוז מוסקט טחון
4 עלי בזיליקום, קצוצים גס
גבינת פרמז’ן מגוררת (לפי כמות רצויה)

אופן ההכנה:

1. במחבת גדולה ממיסים את החמאה במעט שמן זית ושום ומטגנים את הרביולי במשך כדקה. (לאחר דקה, מוציאים את הרביולי לקערה נפרדת).
2. מוסיפים למחבת (ללא הרביולי) את השמנת המתוקה ואת עלי הבזיליקום הקצוצים ומערבבים.
3. מתבלים במלח, פלפל גרוס ואגוז מוסקט.
4. מוסיפים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה ולהסמכה.
5. טועמים ומתקנים תיבול.  מוסיפים את הרביולי למחבת ומערבבים היטב. מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד במשך כשתי דקות.
6. מסדרים את הרביולי ספוג הרוטב על גבי צלחת ההגשה ומעל מפזרים גבינת פרמז’ן.

Share Button