רכיבים:

1 בצל קטן, קצוץ דק
4 שיני שום, קלופות וקצוצות דק
800 גרם רסק עגבניות או עגבניות טריות, מרוסקות בפומפיה
2 כפות שמן זית
½1 כפית אורגנו
½1 כפית פפריקה חריפה
½ כפית פלפל שחור
מעט מלח

אופן ההכנה:

1. מחממים בסיר רחב מעט שמן. מטגנים את הבצל, השום, הפפריקה והפלפל, עד שהם מזהיבים.
2. מוסיפים את העגבניות ואת יתרת התבלינים ומערבבים היטב.
3. לאחר רתיחה קלה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים תוך כדי בעבוע קל במשך כ – 15 דקות (עד שהרוטב מסמיך קלות).

Share Button