רכיבים:

1 ק”ג קמח
4 כפות שמרים יבשים
1 כף סוכר
½1 כף מלח
½3  כוסות מים

אופן ההכנה:

1. מכניסים את הרכיבים לקערה ולשים, עד לקבלת בצק גמיש.  מכסים במגבת מטבח ומתפיחים במשך כשעה.
2. לאחר ההתפחה,  מעבירים הבצק למשטח העבודה ולשים שוב.
3. יוצרים מהבצק לחמניות פריקסה ומתפיחים אותן שוב למשך כ – 30 דקות נוספות.
4. מחממים שמן עמוק ומטגנים את הלחמניות, עד שהן מזהיבות.

מילוי פריקסה:

סלט טונה, סלט גזר מבושל, בצים קשות, תפוח אדמה מבושל, סלט כרוב, סלט ירקות, זיתים, אריסה, לימון כבוש

Share Button

תפריט נגישות