רכיבים:

1 כרוב לבן, חתוך לרצועות בעובי של 2 ס”מ ובאורך של 4 ס”מ
1 חבילת אטריות נודלס ( ניתן גם להשתמש באטריות ביצים)
בצל ירוק, חתוך גס
5 כפות סויה
3 כפות חומץ בלסמי
קורט מלח
4 כפות סוכר חום

אופן ההכנה:

1. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. בסיום מסננים את מי הבישול ושוטפים האטריות במי ברז קרים.
2. משתמשים במחבת ווק או בכל מחבת עמוקה אחרת. מטגנים קלות את הכרוב,  מוסיפים את האטריות ומערבבים.
3. לצנצנת קטנה מכניסים היטב את הסויה,  החומץ הבלסמי,  את המלח והסוכר. סוגרים פקק הצנצנת ומערבבים היטב.
4. יוצקים את הרוטב שבצנצנת לווק/מחבת ומערבבים היטב ובזהירות.
5. מעריבים את המנה לקערת הגשה ומעטרים בבצל ירוק.

Share Button