רכיבים:

2 כוסות טחינה גולמית
כפית מלח
½ כוס לימון סחוט טרי
כפית קטנה של מלח
מים קרים מאד
פטרוזיליה קצוצה דק מאוד – לקישוט
1 שן שום, קצוצה דק

אופן ההכנה:

  1. שמים בקערה מלח, מוסיפים את המים הקרים ומערבבים.
  2. מוסיפים את הטחינה בהדרגה, מערבבים,  עד שמתקבלת טחינה בהירה.
  3. מוסיפים את הלימון בהדרגה ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים היטב.
  5. מכניסים את הטחינה למקרר. סמוך למועד ההגשה, מפזרים מעל מהפטרוזיליה הקצוצה.
Share Button