רכיבים:

2 ראשי ברוקולי, מופרדים לפרחים
75 גר’ חמאה
3 כפות קמח
3 כוסות חלב חם
150 גרם גבינה צהובה, מגוררת
קורט מלח, פלפל, אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

1.  ממיסים את החמאה בסיר רחב, מוסיפים קמח ומערבבים היטב.
2. מוסיפים את החלב באטיות תוך בחישה, מבשלים עד שהחלב מגיע לרתיחה.
3. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
4. מסדרים ברוקולי בתבנית, מכסים אותו בנדיבות ברוטב הבשמל.
5. מפזרים מעל את פירורי הגבינה הצהובה, ואופים בטמפרטורה של 180°.

Share Button