ברוקולי ברוטב בשמל

רכיבים:

2 ראשי ברוקולי מופרדים לפרחים
75 גר’ חמאה
3 כפות קמח
3 כוסות חלב חם
150 גרם גבינה צהובה, מגוררת
קורט מלח, פלפל, אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

1.  ממיסים את החמאה בסיר רחב, מוסיפים קמח ומערבבים היטב.
2. מוסיפים את החלב באיטיות תוך כדי בחישה, מבשלים עד שהחלב מגיע לרתיחה.
3. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
4. מסדרים ברוקולי בתבנית, מכסים אותו בנדיבות ברוטב הבשמל.
5. מפזרים מעל את פירורי הגבינה הצהובה, ואופים בחום בינוני (180º) במשך כ 20 דקות, או עד להזהבה.

Share Button