רכיבים:

1 כוס (140 גרם) קמח
½1 כפית אבקת אפיה
¼ כפית מלח
½1 כפות סוכר לבן
1 ביצה, טרופה קלות
1 כוס (240 מ”ל) חלב
2 כפות (30 גרם) חמאה (לא מלוחה), מומסת

 אופן ההכנה: 

  1. בקערה בינונית, מנפים את הקמח, את אבקת האפייה, את הסוכר והמלח.
  2. בקערה נפרדת טורפים את הביצה והחלב.
  3. להוסיף את בלילת החלב לתערובת הקמח ולערבב היטב עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים. להוסיף את החמאה המומסת לבלילה ולערבב.
  4. לשפוך כ-¼ או ½ כוס בלילה אל תוך הטוסטר.  לסגור את המכסה ולאפות עד שהוופלים יקבלו צב
  5. להגיש חם עם סירופ מייפל, סירופ שוקולד (הכי טעים לדעתי), סירופ תות, פירות טריים (כדוגמת תותים, בננות, פירות יער), קצפת, שוקולד נוטלה, גלידה, אבקת סוכר ועוד.
Share Button