רכיבים:
1 כוס (140 גרם) קמח
½1 כפית אבקת אפיה
¼ כפית מלח
½1 כפות סוכר לבן
1 ביצה, טרופה קלות
1 כוס (240 מ”ל) חלב
2 כפות (30 גרם) חמאה (לא מלוחה), מומסת
אופן ההכנה:
- בקערה בינונית, מנפים את הקמח, את אבקת האפייה, את הסוכר והמלח.
- בקערה נפרדת טורפים את הביצה והחלב.
- להוסיף את בלילת החלב לתערובת הקמח ולערבב היטב עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים. להוסיף את החמאה המומסת לבלילה ולערבב.
- לשפוך כ-¼ או ½ כוס בלילה אל תוך הטוסטר. לסגור את המכסה ולאפות עד שהוופלים יקבלו צב
- להגיש חם עם סירופ מייפל, סירופ שוקולד (הכי טעים לדעתי), סירופ תות, פירות טריים (כדוגמת תותים, בננות, פירות יער), קצפת, שוקולד נוטלה, גלידה, אבקת סוכר ועוד.