רכיבים:

½ ק”ג גבינה קשה  (אמנטל, אדם או קממבר)
2 ביצים טרופות
100 גרם קמח
200 גרם פירורי לחם
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. פורסים את הגבינה לפרוסות בעובי אצבע.
2. בקערה קטנה טורפים ביצה, בקערה נוספת ממלאים קמח. טובלים את אצבעות הגבינה בביצה ובקמח – ואז שוב בביצה ובקמח (כדי שיצופו היטב).  בסופו של דבר טובלים את אצבעות הגבינה בפירורי הלחם.
3. מטגנים בשמן עמוק עד שמזהיב ומגישים.

באופן דומה מכינים גם ירקות מטוגנים כמו כרובית ופטריות.
Share Button