רכיבים:

250 גרם זיתים (מכל סוג שתבחרו), מגולענים
5 נתחי פילה אנשובי משומרים
2 כפות צלפים משומרים
2 שיני שום
1 כפית בזיליקום טרי קצוץ או תימין טרי
¼ כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1. מוסיפים את הרכיבים למעבד מזון  (פרט לשמן הזית) ומעבדים בפולסים עד לקבלת מחית חלקה (חשוב להקפיד שהמחית לא תהיה חלקה מידי).
2. כשהמחית מוכנה, מוסיפים את שמן הזית.
3. מעבירים את הטפנד לצנצנת, יוצקים מעל עוד קצת שמן זית ואוטמים את הצנצנת.

הערה:  בכל פעם שאוכלים מהטפנד, חשוב בסיום להוסיף מעט שמן ולאטום שוב.  השמן מונע חמצון וקלקול מהיר.

 

 

Share Button