רכיבים:
2 גזרים, קלופים ומגוררים
2 תפוחי אדמה, קלופים ומגוררים
½ כוס גרגירי אפונה
1 קישוא, קלוף ומגורר
1 בצל, קלוף ומגורר
¾ כוס פירורי לחם / 3 פרוסות לחם שהורטבו במים ונסחטו
3 ביצים
1 כפית שטוחה מלח
½ כפית פלפל שחור
½ כפית כורכום
1 כפית שטוחה, אבקת מרק עוף פרווה
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- לקערה גדולה מוסיפים את הירקות ובעזרת הידיים סוחטים מהם את הנוזלים.
- מוסיפים לירקות את יתר הרכיבים ומערבבים היטב.
- טועמים ומתקנים במידת הצורך תיבול.
- מחממים במחבת את השמן, צרים בידיים לביבות ומטגנים עד להזהבה.