רכיבים:

2 גזרים, קלופים ומגוררים
2 תפוחי אדמה, קלופים ומגוררים
½ כוס גרגירי אפונה
1 קישוא, קלוף ומגורר
1 בצל, קלוף ומגורר
¾ כוס פירורי לחם / 3 פרוסות לחם שהורטבו במים ונסחטו
3 ביצים
1 כפית שטוחה מלח
½ כפית פלפל שחור
½ כפית כורכום
1 כפית שטוחה, אבקת מרק עוף פרווה
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  1. לקערה גדולה מוסיפים את הירקות ובעזרת הידיים סוחטים מהם את הנוזלים.
  2. מוסיפים לירקות את יתר הרכיבים ומערבבים היטב.
  3. טועמים ומתקנים במידת הצורך תיבול.
  4. מחממים במחבת את השמן, צרים בידיים לביבות ומטגנים עד להזהבה.

Share Button