רכיבים:

12 עלי פילו
100 גרם חמאה מומסת
¼ כוס שמן
1 גביע גבינת טוב טעם
100 גרם גבינה בולגרית, מגורדת
1 קופסת שימורים פטריות
4 ביצים
½1 כוס חלב
מעט גבינת קשקבל מגוררת

אופן ההכנה:

המלית:

1. בקערה בינונית מערבבים יחדיו את שני סוגי הגבינות והפטריות.
2. בעזרת כף, מחלקים את התערובת לשש מנות שוות.

הרכבת המאפה:

1. פורסים 2 עלי פילו, מורחים אותם בחמאה ובשמן וממלאים במלית בשורה אחת (לאורך) את תערובת הגבינה.
2. מגלגלים את העלים לרולדה.
3. טורפים את הביצים עם כוס וחצי החלב ויוצקים חצי כמות על התבנית.
4. מכניסים לתנור לחום נמוך של 150º.
5. כשהמאפה מתקשה בתנור, יוצקים את יתרת תערובת החלב והביצים ומפזרים מעל למאפים גבינת קשקבל.

 

Share Button