פסטה ביסלי ברוטב עגבניות ונגיעות פרמז’ן

רכיבים:

1 חבילת פסטה ביסלי, מבושלים ע”פ הוראות היצרן
מעט גבינת פרמז’ן, מגוררת
4-5 כפות שמן רגיל או זית
2 שיני שום,  קצוצות דק מאוד
1 כף פפריקה מתוקה, גדושה
מלח ופלפל
½ כפית סוכר
2 כפפות  רסק עגבניות
¼ כוס מים

אופן ההכנה:

1. מטגנים בשמן את השום. מוסיפים את הפפריקה, המלח, הפלפל והסוכר וממשיכים בטיגון לעוד כדקה. (זהירות שלא יישרף).
2. לאחר דקת הבישול, מוסיפים את רסק העגבניות והמים, מערבבים היטב ומבשלים עוד דקה – שתיים.
3. יוצקים לתוך הרוטב את הפסטה המבושלת, מערבבים היטב עד שכל הפסטה מכוסה ברוטב.
4. מעבירים את הפסטה לקערת ההגשה ומפזרים מעל מגבינת הפרמז’ן המגוררת.

Share Button