רכיבים:

1 חציל, קלוף וחתוך לקוביות גדולות
1 קישוא, קלוף וחתוך לקוביות גדולות
2 – 3   גזרים, קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
2 – 3 פלפלים אדומים, שטופים וחתוכים גס
5 שיני שום,  קלופות וחתוכים גס
1 כף חומץ בלסמי
קורט מלח
מעט שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה:

1. בסיר מחממים את שמן הקנולה.  כאשר השמן חם, מוסיפים את חתיכות הגזר והקישואים ומטגנים קלות.
2. מוסיפים את חתיכות החציל והפלפלים,  מערבבים היטב ומבשלים על להבה נמוכה לעוד מספר דקות (עד שהירקות מתרככים).
3. לאחר שהירקות רכים, יוצקים מעל חומץ ומוסיפים את השום הכתוש.

Share Button