רכיבים:

½ כוס שמן קנולה
½ כוס סוכר לבן
¼ כוס סילאן טבעי (ללא תוספת סוכר)
¼ כוס מייפל טבעי (ללא תוספת סוכר)
½1 כוסות קמח
1 כפית שטוחה של אבקת אפייה
½ כפית סודה לשתייה
קורט ציפורן, טחון
קורט ג’ינג’ר, טחון
קורט קינמון, טחון
קורט פלפל אנגלי, טחון
¼ + ¼ כוסות שקדים קצוצים

אופן ההכנה:

1. לקערת המיקסר מוסיפים את כלל הרכיבים (רק ¼ כוס אחת של שבבי השקדים). מחברים וו גיטרה ומערבלים במהירות נמוכה – בינונית עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה.
2. מחממים את תנור האפייה לטמפרטורה נמוכה – בינונית (170º).
3. יוצקים את התערובת לתבנית האפייה ובעזרת לקקן מיישרים.
4. אופים במשך כשעה או עד שקיסם שננעץ בלב העוגה יצא יבש.
5. מוציאים מהתנור, מעטרים ביתרת שבבית השקדים.

Share Button