הכמויות מתאימות להכנת 6-8 מנות.

רכיבים:

12 פלפלים בינוניים בשלל גוונים
150 גרם גבינה בולגרית, מפוררת
100 גרם גבינה צפתית, מפוררת
2 כפות גבינה צהובה, מגוררת
1 עגבניה, חתוכה לקוביות קטנות
1 עגבניה, חתוכה לפרוסות
½ כוס זיתים, קצוצים או צלפים
4 בצלים ירוקים קצוצים דק
שמן זית
מלח בישול

אופן ההכנה:

1. מנקים את הפלפלים, ושומרים את הכובעים בצד (לא לזרוק אותם). מנגבים ושמים אותם בצד.
2. לוקחים קערה ומכניסים לתוכה את הגבינה הבולגרית, הצפתית והצהובה.
3. מוסיפים לקערה את קוביות העגבניות, הפטרוזיליה, הזיתים /הצלפים. מערבבים היטב ומתבלים בפלפל שחור גרוס.
4. ממלאים את הפלפלים במלית הגבינה בזהירות וסוגרים בעזרת כובעי הפלפל ששמרנו. מפזרים סביב את הבצל הירוק הקצוץ ופרוסות העגבנייה שנותרו. מעל מטפטפים שמן זית ומלח בישול.
5. אופים בתנור בטמפרטורה של 180º למשך 25-30 דקות.

 * ניתן להקרים את הפלפלים בגבינה צהובה.
Share