פסטה בזיליקום ידועה בכינוייה פסטה ירוקה. את הצבע הירוק אפשר להשיג כמעט מכל ירק ירוק כמו פטרוזילה, בזיליקום, רוקאט, קאנאביס ועוד…
רכיבים:
225 גרם קמח
50 מ”ל מים
1 ביצה
60 גרם עלי בזיליקום טריים, קצוצים בבלנדר
פלפל גרוס
אופן ההכנה:
1. מוסיפים את המרכיבים למג’ימיקס ומערבבים, עד שנוצר בצק אחיד, ירוק וקשיח.
2. משטיחים את הבצק בעזרת מערוך לעובי של ½ ס”מ. (אם יש לכם מכונת פסטה, מכניסים את הבצק ומשטחים בה).
3. מרתיחים מים ומבשלים לא יותר מדקה אחת.