רכיבים:

1 חבילת פנה, מבושלת על פי הוראות היצרן
3 כפות שמן זית
2 שיני שום,  מעוכות
1 בצל,  קצוץ דק
½ כוס פטרוזיליה,  קצוצה דק
1 כף בזיליקום,  קצוץ
1 כף טימין
1 כף מרווה
1 כף שמיר
מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. במחבת עם מעט שמן זית מאדים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום ומערבבים.
2. מוסיפים את כל עשבי התיבול הקצוצים, מתבלים,  מערבבים היטב וממשיכים בבישול, על להבה בינונית במשך 10 דקות.
3. יוצקים את תוכן המחבת אל קערת הפנה, מערבבים בעזרת 2 כפות.
4. מומלץ להגיש כשהרוטב חם.

Share Button