רכיבים:

מלח
פלפל
2 ביצים
¼ קילו גבינה צפתית
4 תפוחי אדמה
½ קילו בצק עלים

אופן ההכנה:

1. הפירה: מבשלים את תפוחי האדמה ומועכים אותם.
2. מכניסים את הפירה לקערה ומוסיפים את הגבינות. מערבבים עד לקבלת תערובת בעלת מרקם חלק. מוסיפים ביצה אחת.
3. מחלקים את הבצק לשניים. מרדדיםאת שני החלקים.
4. את החלק הראשון יש לשים בתחתית התבנית, להוסיף מעליו את התערובת ומעליה פורסים את החלק השני של הבצק.
5. מורחים את החלק העליון של הבצק בביצה ואופים בחום גבוה עד לקבלת גוון זהוב.

Share