צבטניות (Csipetke) על ידי גבינות | דצמ 20, 2013 | כללי רכיבים: 100 גרם קמח 1 ביצה אופן ההכנה: מערבבים קמח וביצה עד שמתקבל בצק דביק וקשה. מקמחים היטב את כפות הידיים, צובטים פיסות קטנות מהבצק ומשליכים אותן לתוך סיר התבשיל הרותח. ← למתכון הקודם מרק אפונה ונגיעות כמון למתכון הבא → מרק אפונה בסגנון הונגרי ייתכן שתאהב גם: מיונז טבעוני סלט תבולה מתכון למג’דרה אדומה שלחו תגובה לבטלהאימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *התגובה שלך שם * אימייל * אתר שמור בדפדפן זה את השם, האימייל והאתר שלי לפעם הבאה שאגיב.