רכיבים:

1 חבילת צינורות קנלוני
1 גבינת כנען (גבינה כחושה)
300 גרם גבינה בולגרית 24%
150 גרם גבינה צהובה, מגוררת
1 כף אבקת מרק פטריות
2 ביצים
1 מיכל שמנת צמחית 15%

אופן ההכנה:

1. מערבבים היטב את הרכיבים ( פרט לשמנת הצמחית), עד שמתקבלת תערובת אחידה.
2. בעזרת כפית, ממלאים את צינורות הקנלוני.
3. מניחים נייר אפיה ומסדרים את צינורות הקנלוני לרוחב התבנית, צמודים זה לזה.
4. שופכים מעל שמנת צמחית.
5. מחממים את תנור האפייה לחום בינוני (180º).  אופים עד שהחלק העליון של הקנלוני משנה צבע לצהוב.

 

 

Share Button