רכיבים:

2 כפות חומץ (מומלץ חומץ בלסמי)
2 כפיות חרדל
2 כפות מיץ לימון (מומלץ טבעי)
½ כפית שום כתוש
2 כפות חומץ בן יין
½ כפית סוכר
2 כפות שמיר, קצוץ
½ כוס שמן (מומלץ ¼ כוס שמן קנולה + ¼ כוס שמן זית)

אופן ההכנה:

1. לקערה (שאפשר לאטום) או לצנצנת (שיש לה מכסה) יוצקים את כל הרכיבים פרט לשמן, אוטמים ומנערים היטב.
2. מוסיפים את השמן, אוטמים שוב ומנערים בשנית, עד שהרוטב מקבל גוון אחיד.

 

Share Button