רכיבים:

3 בצלים, קצוצים דק
1 כפית שום
¼ כוס יין לבן
1 קופסת עגבניות מרוסקות
מלח, פלפל
2 כפות סוכר חום
½ צרור בזיליקום, טרי, קצוץ
50 גרם חמאה

אופן ההכנה:

1. מחממים בסיר מעט שמן זית (יש להיזהר שלא יישרף)  ומטגנים את הבצלים ואת השום.
2. מוסיפים את היין הלבן, מערבבים היטב ומצמצמים את הנוזלים.
3. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים במשך 10 דקות.
4. מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את הסוכר, את הבזיליקום הקצוץ ואת החמאה ומבשלים עוד 10 דקות.

Share Button