רכיבים:

1 סלסלת פטריות שמפיניון, נקיות וקצוצות|
1 פטריית גדולה פורטבלו, נקייה וקצוצה
1 כף פטריות פורצ’יני מושרות במים רתוחים (יש לשמור את מי ההשרייה)
1 בצל, קלוף וחתוך לפרוסות דקות
¼ כוס יין לבן
1 כף חמאה
¼ כוס שמנת לבישול
מעט עירית, קצוצה
קורט סוכר דמררה (חום)
קורט מלח
קורט פלפל

אופן ההכנה:

  1. במחבת רחבה מחממים את החמאה.
  2. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שנהייה שקוף. תוך כדי הטיגון, מוסיפים בהדרגה את הסוכר והמלח.
  3. מוסיפים את הפטריות, מערבבים עד שהן מתרככות.
  4. מוסיפים את היין הלבן ואת מי ההשרייה, מערבבים ומגבירים את הלהבה למקסימלית (לצורך צמצום הנוזלים מהרוטב).
  5. מוסיפים את השמנת ואת הפלפל השחור, מערבבים היטב. טועמים ומתקנים במידת הצורך תיבול.
Share Button

תפריט נגישות