רכיבים:
10 תפוחי אדמה בינוניים-גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות של 3X3 ס”מ
לרוטב:
1 בצל בינוני, קצוץ
2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות
5 כוסות מים
1 כפית מלח
קורט פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית שום כתוש
1 כפית אבקת מרק, פרווה
2 כפיות גדושות של סוכר
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- מחממים בסיר הבישול את השמן ומוסיפים את הבצל. מטגנים עד שנהיה שקוף.
- מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים היטב ומוסיפים את כוסות המים. ממלאים בקופסאות הרסק מים ומוסיפים לסיר.
- מתבלים במלח, פלפל שחור, שום, פפריקה, אבקת מרק, סוכר, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים הלהבה, טועמים ומתקנים במידת הצורך תיבול.
- מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים במשך כשעה על להבה בינונית.