רכיבים:

10 תפוחי אדמה בינוניים-גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות של 3X3 ס”מ

לרוטב:

1 בצל בינוני, קצוץ
2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות
5 כוסות מים
1 כפית מלח
קורט פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית שום כתוש
1 כפית אבקת מרק, פרווה
2 כפיות גדושות של סוכר
מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  1. מחממים בסיר הבישול את השמן ומוסיפים את הבצל.  מטגנים עד שנהיה שקוף.
  2. מוסיפים את רסק העגבניות,  מערבבים היטב ומוסיפים את כוסות המים.  ממלאים בקופסאות הרסק מים ומוסיפים לסיר.
  3. מתבלים במלח, פלפל שחור, שום, פפריקה, אבקת מרק, סוכר, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
  4. מנמיכים הלהבה,  טועמים ומתקנים במידת הצורך תיבול.
  5. מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים במשך כשעה על להבה בינונית.

 

Share Button