רכיבים:

1 שקית שעועית ירוקה קפואה, שלמה
½ סלסלת עגבניות שרי, חצויות
3 בצלים גדולים, קצוצים דק
2 ליטר מים רותחים
2 כפות רוטב סויה
¼ כוס יין אדום
1 כף אבקת מרק עוף
קורט פלפל שחור
1 כפית פפריקה אדומה

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה עם המים הרותחים, לפי הוראות היצרן.
2. מבשלים במים את השעועית הקפואה, לפי הוראות היצרן.
2. שופכים את המים ושוטפים את הפסטה במים קרים. שופכים את המים מסיר השעועית.
3. במחבת עמוקה מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל.  מוסיפים מעט מים רותחים ומוסיפים את רוטב הסויה, היין האדום, אבקת המרק, הפפריקה והפלפל ומערבבים היטב.
4. מוסיפים לרוטב את חצאי עגבניות השרי, מערבבים ומכסים. מבשלים במשך חמש דקות על להבה בינונית.
5. יוצקים לסיר הפסטה את השעועית ומעל את הרוטב.  מערבבים היטב.

 

 

 

Share Button