רכיבים:

2 מלאווחים
2 פרוסות גבינה צהובה (מהסוג המועדף עליכם)
1 ביצה קשה
1 כף רוטב שום
½ כף רוטב אלף איים

תוספות:

2 כפות גרגירי תירס
טבעות בצל
מעט טונה
זיתים
פטריות
מספר פרוסות עגבנhיה

אופן ההכנה:

1. לוקחים את המלאווח (רצוי שיהיה מופשר ולא קפוא), מורחים על שטחו את הרטבים ומעל מניחים את פרוסות הגבינה הצהובה.
2. מסדרים את התוספות המועדפות.
3.  סוגרים מעל עם המלאווח הנוסף ומעבירים לטוסטר.
4. הטוסט מוכן לאחר שהמלאווח מזהיב וקריספי.

Share Button