• הכמויות המוצגות במתכון זה מתאימות ל כ 20 פרוסות עוגה.
  • ערך קלורי לפרוסת עודה – 191 קלוריות.

רכיבים:

1 כוס תה ארל גריי
½ כפית אבקת ציפורן
½ כפית ג’ינג’ר טחון
¾ כוס שמן קנולה
¾ כוס סוכר
1 כוס דבש
3 ביצים
¼2 כוסות קמח
1 שקיק אבקת אפיה
½1 כפיות אבקת סודה לשתייה
2  כפיות אבקת קינמון

אופן ההכנה:
 

1. לקערת המיקסר מוסיפים את אבקת הציפורן, כוס התה, הג’ינג’ר, שמן הקנולה, הדבש, הסוכר והביצים ומערבבים, עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מוסיפים את יתרת הרכיבים וממשיכים לערבל.
3. יוצקים את התערובת לתבנית קפיצית עגולה בקוטר  “26, משומנת.
4. אופים בחום נמוך – בינוני (160º) במשך כשעה או עד שקיסם שינעץ במרכז העוגה יצא יבש.

 

Share Button