רכיבים:

1 חבילת ספגטי דק
1  כוס שבבי סויה
2 כוסות מים רותחים
1 בצל
1 כפית שום, כתוש
1 כף סוכר
1 כף אבקת מרק פרווה
1 גזר
4 כפות רסק עגבניות
2 עגבניות
2 כפות עשבי תיבול (בזיליקום, אורגנו וכד’)
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הספגטי בסיר עם כפית מלח, עד שמוכן.
2. משרים את שבבי הסויה בשתי כוסות מים רותחים.
3. מוסיפים לשבבים את אבקת המרק, את רסק העגבניות ואת הסוכר ומערבבים.
4.  מגררים את הגזר בפומפייה וקוצצים את העגבניות ואת הבצל.
5. מטגנים במחבת עמוקה את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את השום ואת הגזר ומערבבים.
6. מוסיפים למחבת את תערובת השבבים ומערבבים.
7. מוסיפים את העגבניות ואת עשבי התיבול ומערבבים. מוסיפים מעט מים במידת הצורך, עד לקבלת רוטב סמיך.
8. מגישים על צלחת ספגטי חם.

Share Button

תפריט נגישות