רכיבים:

½1 כוסות קמח ללא גלוטן
½1 כוסות קמח לתירס לבן
2 כוסות מים, פושרים
4 כפות שמן
½ כפית מלח

אופן ההכנה:

1. מכניסים את כל הרכיבים לקערת המערבל.  מחברים את וו הלישה ומערבלים, עד לקבלת בצק רך.
2. מכסים את קערת הבצק במגבת מטבח או בניילון נצמד ומשהים בצד למשך כשעתיים.
3. מחלקים את הבצק לכדורים שווים (בין 10 – 15). מרדדים כל כדור לעיגול דק בעובי של 1 מ”מ .
4. מטגנים כל עיגול במשך דקה וחצי בכל צד (במידה ונוצרים כיסי אוויר, יש לשטחם בעזרת מרית).
5. חוזרים על הפעולה בכל כדורי הבצק.

 

Share Button