רכיבים:

1 קופסה גבינת ריקוטה, 250 גרם
½ ק”ג תרד טרי או 100 גרם תרד מיובש
2 שיני שום מרוסקות
מלח

אופן ההכנה:

1. מבשלים בסיר את התרד  עד שהוא מתרכך. (זוהי פעולת אידוי, אין להוסיף מים לבישול).
2. מעבירים למסננת וסוחטים היטב את עודפי הנוזלים מהתרד.
3. במידה ומשתמשים בתרד מיובש, יש לשטוף היטב במים ולסחוט במשך 3-5 דקות את הנוזלים.
4. מכניסים למעבד מזון ביחד עם הגבינה והשום המרוסק.
5. מתבלים במעט מלח ומפעילים את המעבד בפולסים בפרק זמן קצר (על מנת שהמלית תהיה סמיכה ולא משחתית מידי).
6. בעזרת כפית/כף ממלאים את הרביולי/קנלוני/ ועוד בתערובת

Share Button