רכיבים:

1 בצל גדול,  חתוך לקוביות
3 כוסות אפונה קפואה
2 גזרים,  חתוכים לקוביות קטנות
1 כפית כמון
½ כפית כורכום
½ כפית אבקת מרק עוף פרווה
פלפל שחור טחון
מלח

אופן ההכנה:

1. מטגנים את הבצל עד הזהבה.
2. מוסיפים את הגזר ומטגנים עוד כשתי דקות.
3. מוסיפים את האפונה  ומכסים  במים. מוסיפים עוד כוס מים אחת מעל לגובה הכיסוי.
4. מבשלים במשך 45 דקות. (מוסיפים מים במידת הצורך).
5. מכניסים לסיר המרק בלנדר מוט וטוחנים.
6. מחזירים לבישול לעוד 2 דקות.

Share Button

תפריט נגישות