רכיבים:
1 חבילת פסטה פנה, מבושל לפי הוראות היצרן
1 בצל, קצוץ דק מאוד
2 – 3 שיני שום, קצוצות דק מאוד
2 – 3 עגבניות טריות
1 מיכל שמנת מתוקה
מלח
פלפל שחור גרוס
קורט אגוז מוסקט
 .

אופן ההכנה:

  1. מחממים מעט שמן זית במחבת רחבה ומטגנים את הבצל והשום, עד להזהבה.
  2. חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ומוסיפים למחבת.
  3. מתבלים במלח, פלפל ואגוז המוסקט, מערבבים וטועמים. (מתקנים תיבול במידת הצורך).
  4. ברגע שהעגבניות מתרככות (שימו לב שלא יהפכו לעיסה),  מוסיפים את השמנת ומנמיכים את האש.
  5. לאחר5 דקות בישול, יוצקים את הרוטב על פסטת הפנה.

מומלץ לפזר מעל מעט גבינת פרמז’ן מגוררת.

Share Button