רכיבים:
1 חבילת פסטה צינורות, מבושלת ע”פ הוראות היצרן
2 מfלים שמנת לבישול
200 גרם, גבינה צהובה מגוררת
1 בצל בינוני, קצוץ דק
1 כף שמן קנולה
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית שטוחה פלפל שחור
1 כפית שטוחה אבקת מרק עוף פרווה
8 – 10 פטריות שמפניון, פרוסות גס
אופן ההכנה:
1. מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים את הבצל.
2. מוסיפים את חתיכות הפטריות ומערבבים היטב, עד שהפטריות מתרככות ומגירות נוזלים.
3. מוסיפים את מכלי השמנת ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מוסיפים מלח, פלפל ומרק עוף ומערבבים היטב.
4. מעבירים את הפסטה לקערת ההגשה, יוצקים מעליה את רוטב השמנת ומערבבים היטב (שהפסטה תיטמע ברוטב). מפזרים מעל גבינה מגוררת.
5.מכניסים לתנור אפייה למשך כרבע שעה בטמפרטורה של 170º . כשהגבינה מומסת מוציאים מהתנור ומגישים חם.