רכיבים:

1 כוס קמח
250 גרם חמאה
2 כפות גבינה לבנה
3 כפות מים
1 גביע קוטג’
150 גרם גבינת קשקבל
2 ביצים
קורט מלח
מעט פלפל שחור
1 מיכל שמנת לבישול
1 כוס טבעות זיתים (שחורים ואו ירוקים)

אופן ההכנה:

1. מקערת המערבל מוסיפים את הקמח, החמאה, הגבינה הלבנה, המים והמלח ומערבלים עד שמתקבל בצק.
2. מוציאים הבצק מהקערה ומשטחים אותו בתבנית בקוטר 24 ס”מ.
3. בקערה נפרדת מערבבים יחד את יתר הרכיבים ויוצקים לתבנית.
4. אופים בחום בינוני (180º) במשך 40 דקות.

 

 

Share Button

תפריט נגישות