רכיבים:

2 כוסות סוכר
2 כפות ג’לטין
2 כפות קורנפלור
½ כוס מים חמים
½  כוס מים קרים
½ ספל אגוזים או פיסטוקים
½ כפית גרידת לימון
1 כף מיץ לימון, טרי
2 טיפות מי ורדים

אופן ההכנה:

1. מערבבים היטב את הג’לטין והקורנפלור במים קרים, עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
2. את המים החמים מרתיחים בסיר. מוסיפים את הסוכר,  גרידת הלימון,  מיץ הלימון ומי הוורדים,  עד קבלת סירופ.
3. מוסיפים את תערובת הג’לטין ומרתיחים במשך כשתי דקות.
4. מוסיפים את האגוזים או הפיסטוקים לתערובת.
5.  יוצקים את התערובת לתבנית אפיה (כדי שהרחת יהיו בגובה של 2 ס”מ).  מצננים וחותכים לקוביות.
6. מפזרים מעל אבקת סוכר.

 

Share Button